Startpagina

Wat zal het Nederlandse internet zijn zonder Startpagina.

Deze oer Hollandse sites zijn vrijwel alleen in ons eigen kikkerlandje te vinden. Ze geraken misschien een beetje ouderwets maar dat komt alleen door de invulling. Startpagina’s worden alleen maar gebruikt als linkfarm.

Het verbeterde gebruik

Toegevoegde waarde geven aan mens en machine betekent kwaliteit leveren. Elke pagina die wat betekent komt in de index van Google (dit wordt tenminste geprobeerd). Om in aanmerking te komen moet er goed content aanwezig zijn. Maar wat is nu goed content?

startpagina-gb

Maak een werkstuk van je pagina's

Zo snel mogelijk met het minst mogelijke werk je werkstuk inleveren bracht je op school al een onvoldoende toch? Wat dat betreft is er in onze volwassen leeftijd niks veranderd. Een beetje tijd, aandacht en liefde stoppen in wat je maakt wordt nu eenmaal beter ontvangen door je bezoekers en door Google.

Vertel over het onderwerp

Iedereen die jouw website of pagina bezoekt wilt graag meer weten over het onderwerp. Daarom zoeken ze ernaar. Laten we dat dan ook geven. Verwoord zo nauwkeurig mogelijk wat het is dat je aanbiedt, wat het doet, hoe het eruit ziet enz. Door tekst te gebruiken geef je niet alleen je bezoeker duidelijkheid maar ook Google. Deze weet zelfs waarde te geven aan de gemaakte pagina en alles wat erop staat zoals jouw backlink.

Meer met afbeeldingen doen

Elk stapje extra wordt gewaardeerd door de zoekmachine. Een afbeelding is een mooi voorbeeld hiervan. Standaard seo toepassingen als de bestandsnaam jouw zoekterm geven is al een leuke start. Hierna zijn nog tal van andere mogelijkheden die afbeelding seo maken. Natuurlijk geldt nu dat Google je onderwerp nog beter begrijpt en snapt dat jouw backlink verwijst naar hetzelfde onderwerp. Dit betekent goed nieuws in de rankings.

authority startpagina opbouwen

Verhoog authority

Pagina en domein autoriteit worden beide verhoogd door onder andere backlinks vanaf startpagina’s. Om deze reden is het handig, zo niet noodzakelijk om ook naar je aangemaakte startpagina kwaliteit backlinks te sturen. Uiteindelijk gaat de linkstroom naar jouw website toe waardoor de authority verhoogt.

Meer kwaliteit is altijd beter

Je geeft om je website, daarom verhul je deze in niks anders dan het beste. Als je in Google’s pagina 1 zoekresultaten kijkt komen er hoofdzakelijk websites naar boven die deze liefde in kwaliteit hebben omgezet. Hoe hoger het zoekvolume van je zoekterm des te meer hoge kwaliteit backlinks noodzakelijk zijn. Er bestaat niet iets als TE veel om je site geven.